Diario di bordo – 28 aprile

Logo GemellaggioIl Culinary Institute St. Pius X di Montreal a scuola di cucina in Calabria

Italia / CanadaFrom the St. Pius X Culinary Institute in Montreal to the Hotel and catering school in Calabria

Diario – Journal

Oggi gli allievi del St. Pius X Culinary Institute hanno visitato l’Istituto Professinale di Stato per i Servizi Alberghieri e della Ristorazione di Soverato.

Le foto dell’evento sono alla fine dell’articolo / The photos of the event at the end of this entry 🙂

Dopo il benvenuto del Vicario Prof.ssa Rina Lazzaro, l’incontro con gli Allievi e i Docenti dell’IPSSAR, che  è  stato definito da loro bellissimo! Hanno visitato i vari laboratori (informatica, ricevimento, sal/bar,  cucina, ecc) e partecipato alla elaborazione del menu nei laboratori di cucina e pasticceria. Giornata molto gradita.

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Visit and teaching activities of the Vocational State Hotel School of Soverato (IPSSAR)

Today the students of the Culinary Institute St. Pius X visited the Vocational State Hotel School of Soverato (IPSSAR). After the welcome of the Vicar Prof. Rina Lazzaro, they met the students and the teachers of the IPSSAR, which was defined by them beautiful! They visited the various laboratories (computer, reception, sal / bar, kitchen, etc.) and they have participated in the preparation of the menu in the kitchen and the bakery laboratory. It was a very pleasant day.

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